Nieuwsalert per mail ontvangen

Vacature: Ski minded oppas gezocht in Kleinwalsertal

Wintersportredacteur

Ben jij op zoek naar een relaxte job in de sneeuw en hou je van kinderen? Check dan onderstaande vacature in het Kleinwalsertal in Oostenrijk. Sanne en Boaz zijn op zoek naar een oppas voor hun pasgeboren dochter Filippa. Een perfecte job voor een wintersportfanaat, want je houdt nog genoeg tijd over om bijvoorbeeld te gaan skien of boarden!!

De vacature

Voor onze dochter Filippa (in december 4 maanden oud) zoeken wij een oppas voor 18 uur per week. Wij, Sanne en Boaz, een jong Nederlands stel, runnen een lodge in het prachtige Kleinwalsertal in Oostenrijk. Aangezien we de hele week druk zijn met de lodge, zijn wij op zoek naar iemand die kan oppassen op Filippa. Zowel in de winter als in de zomer is hier van alles te doen op outdoor gebied. Deze job leent zich uitstekend voor iemand die het leuk vindt om op kleine kinderen (baby’s) te passen en affiniteit heeft met de bergen. In de winter kun je hier fantastisch skien, boarden of langlaufen en in de zomer kun je mountainbiken, klettersteigen, hiken en nog veel meer outdoor activiteiten.

Naast een vast loon bieden wij een kamer in de lodge (met eigen badkamer) en ontbijt & lunch in de lodge. In de gezamenlijk ruimte van de lodge heb je de mogelijkheid om te koken in de avonden.

We zijn op zoek naar een oppas die zich flexibel kan opstellen en de gehele periode beschikbaar is (kortere periode in overleg). Affiniteit met outdoor activiteiten is een pre, aangezien het geen fulltime job is, dus je hebt genoeg tijd voor hobby’s.

 

Periode 8 december 2018 tm 1 september 2019
Locatie Baad, Kleinwalsertal
Ervaring Ervaring met kleine kinderen
Uren per week 18 uur
Salaris  €438,- netto per maand + 13e en 14emaand

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen ontvangen, dan kun je contact opnemen met Sanne: [email protected]

Korte impressie lodge

Afgelopen seizoen zijn wij met het internetprogramma 24 UUR IN langs geweest bij Sanne en Boaz om te kijken hoe het hun bevalt om in Oostenrijk een lodge te runnen. Hierin worden ook een aantal beelden in de lodge zelf getoond. Bekijk voor een korte impressie onderstaande video.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in