Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Uitdaging voor aankomende winter: trioskiën (video)

Wintersportredacteur

We hebben weer een leuke uitdaging voor je gevonden. Een triootje op ski’s, maar dan net even anders. Of het echt de meest verstandige uitdaging is, laten we aan jou over. Het levert je wel gegarandeerd hilarische beelden op (en misschien een enkeltje naar het ziekenhuis).

Doen op eigen risico dus! En als je het doet, vergeet het niet met ons te delen!

Trioskiën

Skiën is de allerleukste sport ter wereld. Het liefst skippen we die ellendige sportschool en staan we het hele jaar door op de latten. Omdat het zo leuk is, delen we de skiliefde het liefst met iedereen. Maar of je dat delen nou echt zo letterlijk moet nemen? Het trio in onderstaande video heeft dit in ieder geval wel gedaan. De dames hebben één paar ski’s omgebouwd tot trioski’s. Eerlijk is eerlijk, wij hadden anders gedacht, maar ze brengen het er nog best goed vanaf!

Meer leuke uitdagingen op wintersport

Gaat trioskiën je na een verloren skiseizoen als deze net iets te ver? Daar kunnen we inkomen. Je wilt natuurlijk geen enkel risico nemen om de wintersport vroegtijdig te moeten onderbreken als we eindelijk weer mogen. Daarom hebben we nog een paar leuke andere uitdagingen voor je op een rijtje gezet. Zit er iets tussen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in