Nieuwsalert per mail ontvangen

Tweede indoor sneeuwcentrum Snow Town Bangkok geopend

Ook Bangkok heeft opgemerkt dat er geld verdiend kan worden met wintersport en daarom is in juli dit jaar Snow Town Bangkok geopend, het tweede indoor sneeuwcentrum in de stad. De koude stad ligt op de vijfde verdieping van een groot winkelcentrum en zorgt voor afkoeling in het enorm warme land. Ben je op zomervakantie in Thailand, dan kun je er dus zelfs voor kiezen om even de ski’s onder te binden.

Met de komst van indoorskibanen kan er zelfs geskied worden in de meest subtropische landen. Vorige week schreven wij al over de plannen van een nieuwe indoorskibaan van 1,2 km lang in Dubai en nu is het centum in Bangkok het onderwerp van dit artikel. “De temperaturen liggen het hele jaar door heel hoog in Thailand. Iedereen kan afkoeling gebruiken en wij willen alle inwoners de kans bieden om te leren skiën en snowboarden. We gebruiken high-tech machines om de hallen te voorzien van sneeuw en houden de thermometer laag om de sneeuw bevroren te houden.”, aldus marketing manager Yannanan Eaktaanaravikul van het sneeuwcentrum.

Sinds de opening begin juli heeft het centrum al 3.000 bezoekers mogen verwelkomen. Het bestuur van het centrum ziet een stijgende lijn in het bezoek en verwacht in de toekomst veel bezoekers uit het buitenland te kunnen ontvangen. Het indoor sneeuwcentrum is open van 11.00 tot 22.00 uur op doordeweekse dagen en in het weekend van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in