Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Cin-Cin voor tweede keer op rij gekozen tot beste après-ski bar

Wintersportredacteur

Het afgelopen seizoen stemden duizenden Nederlandse wintersporters op hun favoriete après-ski bar. Meer dan 32.000 wintersporters brachten hun stem uit voor de Snowplaza Awards. Al jaren wordt er gestemd voor het beste skigebied en vorig seizoen kwam daar ook de categorie beste après-ski bar bij. Voor de tweede keer achter elkaar is de Cin-Cin in Gerlos de winnaar. Van harte gefeliciteerd.

Cin-Cin Gerlos

Wat jaren geleden begon als een paraplubar heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een prachtige houten après-ski bar waar de Nederlandse nummers elke dag weer de tent op z’n kop zetten. De Cin-Cin wordt geroemd om de snelle bediening, de gezellige medewerkers en de gezellig sfeer. Ja, het kan er druk zijn, maar ook reuze gezellig. Wekelijks vinden er optredens plaats, zoals bijvoorbeeld die hieronder van Snollebollekes. Het is er één groot feest, dag in, dag uit.

Beste après-ski bar 2018

Dat het een goede tent is vinden niet alleen wij, maar ook duizenden andere Nederlandse wintersporters. Zij stemden de afgelopen maanden massaal voor de Cin-Cin als beste après-ski bar van 2018. Jakob Platzer, eigenaar van de Cin-Cin is erg blij met de erkenning: “We zijn hartstikke trots! Het is de verdienste van het geweldige team dat elke dag weer hun uiterste best doet om onze gasten maximaal plezier te laten beleven in de après-ski. Natuurlijk geldt dat voor het barpersoneel, maar ook voor de DJ’s en artiesten die er dagelijks een groot feest van maken. Wij blijven ons ontwikkelen om ook in de toekomst een mooie après-ski te garanderen.” Met de winst van de Snowplaza Award laat de Cin-Cin andere bekende namen zoals de Goaßstall en de Gerry’s Inn achter zich.

 

Beste après-ski gebied 2018

De Cin-Cin ligt in de Zillertal Arena, dat dit jaar bij de Snowplaza Awards door Nederlanders werd verkozen tot beste skigebied. Daarnaast won het skigebied een prijs voor beste après-ski gebied. Niet alleen in de Cin-Cin is het dus feest, maar ook in de rest van het skigebied. In Gerlos kwamen er dit jaar twee après-ski locaties bij: de Skihütte en Gaspis. De eerste is een blokhut waar je ouderwets kunt après-skiën, de tweede is een grillrestaurant met een après-ski karakter.

Overige resultaten Snowplaza Awards

Heb je het bericht van gisteren gemist met de overige resultaten van de Snowplaza Awards? Bekijk die dan via de link hieronder. Er werden bijvoorbeeld ook prijzen uitgereikt voor de beste skiwinkel, de beste skihal en de beste rollerbaan.

Uitslagen Snowplaza Awards 2018

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in