Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tomorrowland Winter 2024: dit is alles wat je wilt weten

Tomorrowland Winter Alpe d'Huez

© Tomorrowland Winter, Fille Roelants

Wintersportredacteur

De derde editie van Tomorrowland Winter, 2024 dus, staat op de planning! Dit grote festival zal gehouden worden in het Franse skigebied Alpe d’Huez. Ben je van plan om een van de grootste wintersportfestivals aankomende winter mee te maken? Zet dan de data 16 tot 23 maart 2024 in je agenda! Alle nodige informatie kan je hier vinden.

Tomorrowland Winter 2024

Na een geslaagde editie vorig jaar, barst het feest gewoon weer los in Frankrijk aankomend jaar. Dit unieke evenement wordt hoog in de bergen van Alpe d’Huez gehouden. Het is een combinatie van overdag wintersporten en in de avond genieten van de grote dj’s en muziek op de hoogte van 2000 tot 3330 meter. Dat klinkt perfect toch?!

Hoe kom je aan tickets voor Tomorrowland Winter 2024?

Als je graag naar Tomorrowland Winter 2024 wilt, dan zijn dit belangrijke data die je in je agenda wilt zetten! Vanaf september 2023 kun je vaak al een 7-daags pakket boeken.

Alle tickets kun je via de officiële website van Tomorrowland Winter of Tomorrowland bestellen. Daarvoor heb je wel een persoonlijk account nodig. Regel deze dus even voordat je in de wachtrij gaat staan! Als je uiteindelijk een ticket hebt, is het belangrijk dat je deze personaliseert en je eigen ‘Tomorrowland armband’ activeert.

Regel je eigen verblijf alvast!

Sunweb heeft ook een aantal pakketten voor Tomorrowland Winter 2024 ter beschikking. Dan verblijf je niet in Alpe d’Huez, maar in een van de omliggende dorpen! Via Sunweb kun je ook een alert instellen voor de start van de verkoop. Super handig als je de start niet wilt missen!

Kies je voor een 1-daags ticket of een regulier festival ticket dan moet je een eigen accommodatie regelen. Het gaat al hard qua accommodaties, veel verblijfsmogelijkheden zijn al volgeboekt… Check dus snel je mogelijkheden en boek!

Booking.com

Terugblik naar 2023

In 2023 reisden er zo’n 18.000 wintersporters af naar de Franse Alpen voor Tomorrowland Winter 2023! Zoals je in de video kunt zien, was het festival één groot feest. Met onder andere Axwell, Steven Aoki, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack in de line-up kun je wel zeggen dat er grote dj’s aanwezig waren. De line-up stelde niet teleur en dat zal ook aankomend jaar niet anders zijn!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in