Nieuwsalert per mail ontvangen

TNF Freeride Film Festival – UITVERKOCHT

Aanstaande vrijdag is het zover. In samenwerking met The North Face organiseert wePowder het derde Freeride Film Festival. Een avond lang met poederfanaten genieten van de mooiste beelden in een clubsetting. Twee van de beste films van dit moment staan op de agenda en aansluitend kan er een dansje gewaagd worden om zo de spieren los te maken voor alle poeder die komen gaat dit seizoen.

Programma
De avond afgetrapt wordt om 20.00u met White Noise van ubersnowboarder Xavier de la Rue. Aansluitend worden de befaamde wePowder Awards uitgereikt voor de beste poedershot en beste freeride shop van het jaar. Na afloop van de uitreiking wordt er gekeken naar de inzendingen van de Cuts for Glory contest die afgelopen seizoen is gehouden. Freeriders van elk niveau werden uitgenodigd om hun eigen film van 2,5-5 minuten in te sturen en als beloning worden de beelden op deze avond vertoont. De inzender van de beste eigen productie gaat naar huis met een nieuwe The North Face Outfit. De filmavond wordt besloten met de nieuwe Superheroes of Stoke van MSP. Een skifilm die je zeker op het witte doek wilt zien. Vanaf 23.30 u start dan de afterparty, die tot 02.00u duurt. Dat betekent tijd voor een drankje, dansje en netwerken met je (potentiele) poedervrienden en -vriendinnen.

Locatie
Club Odeon in de Nederlandse hoofdstad is de sfeervolle locatie waar het festival plaatsvindt. Om 19.00u gaat de zaal open voor een mooie avond.

Kaarten
Voor deze editie van het festival zijn de kaarten helaas uitverkocht. Met 550 man zit de club propvol met freeriders. Houd wePowder in de gaten volgend jaar rond deze tijd.

Trailers:; 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in