Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Tip voor thuis: Flügel Koningsdag bingo

Wintersportredacteur

Koningsdag vieren we voor het tweede jaar op rij thuis. Wederom gaan we niet met z’n allen feesten op een festival of bier drinken in de stad, maar zitten we met een oranje tompouce op de bank. Treur maar niet te hard, want we hebben een leuk alternatief voor je: de Flügel Koningsdag bingo!

Via een livestream te volgen, met hits van je favoriete après-ski artiesten. Doe jij mee?

Après-ski alternatieven voor thuis

Wij kunnen niet wachten tot we weer gezellig met z’n allen in de après-ski een paar Flügeltjes weg kunnen tikken. Helaas duurt dat nog wel even en tot die tijd nemen we maar genoegen met een aantal après-ski alternatieven voor thuis. Regelmatig worden er allerlei leuke dingen voor thuis georganiseerd. Van de Westendorf après-ski livestream tot de après-ski festival show pubquiz en de Crazy 44 – de WINTERSPORTGAME.

Die laatste in dit rijtje kun je nog steeds samen met je vrienden doen en uit ervaring kan ik je vertellen dat dit echt een aanrader is.

De Flügel Koningsdag bingo

Om Koningsdag toch gezellig te maken, organiseert Flügel de ‘Flügel Koningsdag bingo’. Een twee uur durende muziekbingo met de beste hits en liveoptredens van je favorietie après-ski artiesten Tommy Santo, Tim Schalkx, Jordy van den Boer, Immer Hansi, Wilbert Pigmans en Saxofonist Pepijn Mol. Deelnamekaarten kun je scoren bij een Flügel 10-pack in een aantal geselecteerde slijterijen. Als je wilt weten welke, dan moet je Flügel even een privebericht via Facebook of Instagram sturen. Ook is er op de social media een winactie om kaarten te winnen. De Flügel Koningsdag bingo is op Koningsdag te bekijken van 20.00 tot 22.00 uur via deze link.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in