Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Tip voor thuis: de Westendorf après-ski livestream

Wintersportredacteur

Mis jij niet alleen de wintersport, maar ook de après-ski? Zet dan zondag 17 januari maar vast in je agenda. Speciaal voor wintersporters en fans van après-ski bars Gerry’s Inn en Karat in Westendorf, komt De Après Skihut van 16.00 tot 20.00 uur met een speciale editie.

Het belooft een spetterende après-ski show te worden die je gewoon thuis kunt bijwonen. Ben jij erbij?

Thuis après-skiën

Stiekem missen we niet alleen de wintersport, maar ook de après-ski. Natuurlijk is dat op dit moment een bijkomende luxe, toch hoort na afloop een biertje drinken en hossen op foute après-ski hits er ook een beetje bij. Voor iedereen die dit mist, biedt De Après Skihut de hele lockdown al oplossingen. Dagelijks komen ze met een uitzending, zodat jij gewoon thuis van de après-ski sfeer kunt genieten.

Extra uitzending

Speciaal voor wintersporters en fans van après-ski bars in Westendorf, Gerry’s Inn en Karat, komt De Après Skihut volgende week met een extra uitzending. Geheel in het teken van dit populaire skidorp in Oostenrijk. Op zondag 17 januari gaan zij van 16.00 tot 20.00 uur live. Tijdens deze uitzending komen er allerlei artiesten langs en daar kun je gewoon vanuit je woonkamer van genieten. En nog beter: dat is helemaal gratis! Je hoeft alleen je eigen biertje te betalen, maar tegen de prijs van twee Oostenrijkse biertjes in de après-ski heb je in de supermarkt al een kratje!

Dus, zet er een tweede laptop naast voor een coronaproof feestje met je vrienden via Zoom of Skype. Houd je aan de regels, zodat we dit vervelende virus snel de baas kunnen worden en we hier weer live van kunnen genieten. En last, but zeker not least: vergeet je ski-outfit niet aan te trekken!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in