Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Te koop: complete 3-persoons stoeltjeslift

Wintersportredacteur

Skiliften worden bij bosjes vervangen. Maar wat gebeurt er nou precies met al die oude gondels en stoeltjesliften? Een aantal wordt gesloopt, sommige liften krijgen een tweede bestemming en een aantal wordt verkocht aan wintersportliefhebbers. Wederom hebben we een leuk hebbedingetje voor je gevonden: een complete 3-persoons stoeltjeslift. En dat voor iets minder dan 50.000 euro.

3-persoons stoeltjeslift te koop

Droom jij al jaren over het hebben van je eigen stoeltjeslift? Dan is dit je kans. Je moet wel even nadenken over hoe je deze vervolgens in je eigen achtertuin krijgt, maar hé, dan heb je ook wel wat! In het Amerikaanse Wisconsin staat een 3-persoons stoeltjeslift te koop voor 50.000 dolar. Dat is omgerekend zo’n 45.000 euro.

 

Feiten en cijfers

Wat je voor de 45.000 euro krijgt?

  • Een 3-persoons stoeltjeslift
  • 68 stoeltjes in totaal
  • 8 liftpalen
  • Capaciteit van 1800 personen per uur

Koop hier je eigen skilift

Meer in de aanbieding

Wil je graag een eigen stoeltjeslift, maar vind je het zonde van je geld omdat je geen eigen skigebied hebt? Geen probleem. Koop gewoon je eigen skigebied! Of nog leuker: een huis mét schnapsbranderij aan de piste in Hinterglemm. Misschien kun je wel een dealtje sluiten met het Skicircus dat je je eigen lift hier kunt plaatsen?

Lees ook: 10 tekenen dat je niet kunt wachten tot het skiseizoen weer begint

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in