Nieuwsalert per mail ontvangen

© SkiWelt Wilder Kaiser Brixental Marketing GmbH

SuperSkiWeken in SkiWelt: zeer goedkoop skiën in de actieperiode

Wintersportredacteur

Goedkoop op wintersport? Dat is eigenlijk niet mogelijk. Maar je kunt wel besparen op je wintersport als je in een bepaalde periode op vakantie gaat. In SkiWelt kun je geld besparen tijdens de SuperSkiWeken. In het voor- en naseizoen kun je voor een goede prijs op skivakantie.

SuperSkiWeken

De SuperSkiWeken in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental zijn in het leven geroepen om het wintersportpubliek ook in het voor- en naseizoen naar het skigebied te trekken. En dat doen ze door de prijzen in die periode laag te houden. De SuperSkiWeken lopen van 8 tot 21 december 2018 en van 16 tot 31 maart 2019. In die periode kun je al 7 nachten op wintersport inclusief halfpension én skipas vanaf €399,- per persoon. Ook kun je ervoor kiezen om een weekendje naar de sneeuw te gaan. Dan kun je al vanaf €189,- per persoon terecht.

Aanvragen

Tijdens de SuperSkiWeken krijg je grote kortingen op de accommodaties en skipassen. Om de prijzen te achterhalen doe je simpel en snel een aanvraag op de website van SkiWelt. De prijs hangt natuurlijk af van de gewenste luxe in de accommodatie.

Meer informatie SuperSkiWeken

Andere SkiWelt acties

Naast de SuperSkiWeken kent SkiWelt ook nog andere actieweken. Zo kun je in de FamilieSkiWeken een gratis skipas voor kinderen krijgen als je een 3-daagse skipas voor volwassenen koopt. De actieperiode van de FamilieSkiWeken loopt gelijkt met de periode van de SuperSkiWeken. In maart kun je in SkiWelt voor een zachte prijs naar de Après-Ski Weken. Je krijgt dan gratis skiguiding en kan al vanaf 29 euro per nacht inclusief ontbijt terecht in de regio. Ook over die acties vind je meer informatie op deze pagina.

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is één van de grootste en modernste skigebieden wereldwijd. Vanuit 9 dorpen heb je toegang tot ruim 284 kilometer piste. Zowel beginners en families als de fanatiekelingen kunnen zich helemaal uitleven in het skigebied. Geniet vanuit de lift of vanaf het terras van het prachtige uitzicht op de talloze 3.000 meter hoge bergen van de omgeving.

Het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen. Het is een van de meest populaire gebieden onder de Nederlanders. Dat is niet zomaar. Het gebied voldoet namelijk aan alle eisen van een wintersporter. Er is een grote variatie aan pistes, veel berghutten en uitgebreide après-ski. Voor de beginnende skiërs en families met kinderen is het gebied ideaal. De bergen zijn glooiend en er zijn veel blauwe pistes en een groot deel van het gebied ligt onder de boomgrens. Hierdoor heb je ook bij slecht weer goed zicht. Maar ook de fanatieke skiërs hoeven zich niet te vervelen. De SkiWelt Tour is ruim 80 kilometer lang en een echte aanrader voor de kilometervreters.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in