Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie

SnowWorld doet mee aan pilot: tickets nu te boeken

Wintersportredacteur

Wintersporters die er wel weer een keertje op uit willen, opgelet. SnowWorld Landgraaf doet namelijk mee aan een pilot van ‘Testen voor Toegang’. Dat betekent dat er op 15 april geskied of gesnowboard kan worden in de indoor skihal. De hal is dan alleen toegankelijk voor deelnemers aan de pilot, die zich vooraf hebben aangemeld en getest.

Zoals je hoogstwaarschijnlijk hebt meegekregen doen er de komende tijd veel locaties mee aan de pilots van Testen voor Toegang, met als doel het sociale leven in Nederland weer te openen. Deelnemers aan de pilot kunnen na een negatieve coronatest bijvoorbeeld musea, zwembaden, voorstellingen en sportwedstrijden bezoeken. Ook SnowWorld doet mee aan zo’n pilot.

Testen voor Toegang in SnowWorld Landgraaf

Deelnemers aan de pilot die weer op de latten of het board willen staan, kunnen via de onderstaande link tickets kopen voor de pilot. Via testenvoortoegang.nl kan vervolgens een afspraak worden gemaakt om een coronatest te laten doen. Als die test negatief is, kun je op vertoon van je ticket en de negatieve test SnowWorld Landgraaf betreden. Ook als je gevaccineerd bent is deze test verplicht. Uiteraard gelden tijdens de pilot wel de algemene coronaregels. Er zijn slechts 500 tickets voor de hele dag beschikbaar, dus je moet snel zijn als je mee wilt doen. Meer informatie vind je via onderstaande link. Mocht je meedoen, dan wensen we je veel plezier in de sneeuw!

SnowWorld Cadeaubon kopen

Wil jij niet naar de pilot, maar wil je wel iemand verrassen met een (paar) uur in de sneeuw? Dat kan met de SnowWorld cadeaubon. Je kiest zelf je waarde uit en verstuurt de kaart digitaal of per post in een geschenkverpakking. De cadeaubon is een jaar geldig, dus is ook perfect als voorbereiding op volgend seizoen. Let op: je kunt cadeaubonnen niet inwisselen voor de pilot.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in