SnowWorld cadeaubon: skiën en snowboarden in Nederland

Wil jij iemand sneeuwpret in Nederland cadeau geven? Dat kan met de SnowWorld cadeaubon. Daarmee geef je jouw vriend/vriendin/oom/nichtje geen product cadeau, maar een geweldige ervaring. Wedden dat ze jouw cadeau gaan onthouden? Meer weten over de cadeaubon van SnowWorld? Op deze pagina hebben we de informatie voor je samengevat.

Let op: informatie kan natuurlijk altijd wijzigen. De meest actuele informatie lees je op de website van de SnowWorld cadeaubon.

SnowWorld

Zeg je wintersporten in de sneeuw in eigen land, dan zeg je SnowWorld. Het bedrijf heeft maar liefst vijf skihallen in Nederland en ook nog eentje in Duitsland. Daarnaast heeft SnowWorld niet alleen indoor skihallen, maar kun je er ook ijskarten, indoor skydiven en klimmen. Zelfs overnachten is mogelijk in een SnowWorld hotel. Kortom, het is een megabedrijf, waar heel veel te doen is voor de mensen die van avontuur houden. Je SnowWorld cadeaubon is overigens niet alleen geldig voor toegang tot de skipistes, maar kun je ook gebruiken voor een diner in de SnowWorld restaurants.

Pistenbully SnowWorld
Een pistenbully in Nederland ziet er toch wat gek uit, of niet?

Skiën en snowboarden in Nederland

Wintersport in Nederland blijft toch iets geks. We hebben slechts een paar heuvels, maar in de hallen van SnowWorld is het net winter. Natuurlijk zijn de pistes niet zo steil als in de Alpen, maar SnowWorld Zoetermeer heeft wel een van de steilste indoor pistes ter wereld en in Landgraaf is er zelfs een officiële racepiste. Is het skiën dan net zoals in de Alpen? Nee, want je mist natuurlijk de heerlijke berglucht en de uitzichten, maar je kunt je er wel heerlijk een paar uur vermaken.

Skiles en snowboardles in SnowWorld

Met name voor wintersporters die nog (beter) willen leren skiën zijn de indoor skihallen van SnowWorld een uitkomst. Natuurlijk kun je op de borstelbanen en rollerbanen in Nederland ook heel goed leren skiën, maar daar vind je niet de echte sneeuwervaring die je in de sneeuw in SnowWorld wel hebt. Een lesje in de sneeuw is dan zeker aan te raden voordat je naar de Alpen vertrekt om toch het gevoel te krijgen wat de sneeuw onder je ski’s of board doet.

>>> Voordelen van skiles in een indoor skihal op een rijtje

Skiles in SnowWorld
Skiles krijgen in SnowWorld is een erg leuke tijdsbesteding! Of het nu privéles is of groepsles, plezier is gegarandeerd.

SnowWorld cadeaubon: digitaal of fysiek

De SnowWorld cadeaubon is wat ons betreft een erg leuk cadeau voor elke wintersporter. Of je nu beginnend bent en je wil leren skiën of snowboarden of gevorderd en je wilt een paar bochten draaien voordat je naar de sneeuw gaat, de cadeaubon is erg leuk om te krijgen. De cadeaubon is zowel digitaal te bestellen als fysiek. De fysieke kaart kun je ergens naartoe sturen, de digitale versie wordt per e-mail verstuurd. In beide gevallen kun je aangeven hoeveel waarde je op de cadeaubon wilt zetten.

Voordelen fysieke SnowWorld cadeaubon

  • Online te bestellen
  • Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd (normaal gesproken)
  • Inclusief een mooi hoesje met keuze uit het ontwerp
  • De fysieke cadeaubon is in te wisselen bij de kassa’s van alle SnowWorld locaties in Nederland

Voordelen digitale waardebon

  • Online te bestellen
  • Direct na bestelling in je mailbox (of in die van de ontvanger)
  • Te gebruiken in de webshops van alle SnowWorld locaties

Hoe te bestellen?

Het maakt niet uit welke cadeaubon je kiest, de bon is gemakkelijk te bestellen via de website van het bedrijf. Wij wensen de ontvanger in ieder geval veel ski- of snowboardplezier!

SnowWorld tickets kopen

Ben je juist op zoek naar informatie over het bestellen van SnowWorld tickets voor je zelf? We hebben informatie voor je over SnowWorld tickets kopen op onze pagina daarover.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in