Nieuwsalert per mail ontvangen

Snowboard LED: opvallend op de piste

Het wordt shinen op de piste aankomend seizoen. En dit keer niet vanwege je fluoriserende  skipak uit de jaren ’80, maar dankzij de Snowboard LED. Een simpel op je snowboard te monteren lichtsysteempje waarmee je zowel overdag als ‘s nachts goed te spotten bent.

De Snowboard LED bestaat uit  zes LED’s, een RGB controller om je favoriete kleur te kiezen en een batterijhouder aan de zijkant. Met een retro rood drukknopje, dat je doet denken aan de aan/uitknop van je tv afstandsbediening, kun je de LED verlichting bedienen. Een leuke gadget voor onder de kerstboom, waarmee je wellicht een snowboard fanaat kunt verassen.

Op het moment is de Snowboard LED nog niet te koop, maar wordt er om financiële hulp gevraagd via Kickstarter, zodat het product in grote aantallen gefabriceerd kan worden. Een Nederlandse industrieel  en grafisch ontwerper met een voorliefde voor VW oldtimers is de drijvende kracht achter het LED project, die alle snowboardende wintersporters graag als verkeerslicht de piste af ziet komen.

Voor 55 euro heb jij de felle lampjes op je snowboard zitten, mits je nu instapt. De geschatte retailprijs ligt bijna twee keer zo hoog. Oftewel, steun het project nu als je het ziet zitten. Ook leuk voor carnaval overigens, want met de juiste outfit erbij kun je zo door voor X-Men’s Cyclops. Wel even de rode stand opzoeken dan.

 

snowboard_led_green

Geïnteresseerd? Goed nieuws, er is meer informatie over de Snowboard LED.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in