Nieuwsalert per mail ontvangen

Sled Legs: sleetjes om aan te trekken

Gisteren hadden we het al over de wintersporten van de toekomst en vandaag hebben we een nieuwkomer: de Sled Legs. Op deze sleetjes ga je niet zitten, maar je trekt ze aan. Gaat deze sport wellicht een trend worden? Het kan in ieder geval een mooi kerstcadeau zijn.

Met de Sled Legs is het ouderwetse sleeën verleden tijd. De gadget combineert de simpelheid van sleeën met de snelheid en vrijheid van het skiën. Je trekt ze aan en je bent ready to go. Het ziet er wat vreemd uit, maar het lijkt me stiekem wel super grappig om te doen.

sled-legs

Op dit moment vind je de Sled Legs op Kickstarter. Met nog 30 dagen te gaan willen de ontwikkelaars van het product $15,000 ophalen voordat ze van start gaan met de productie. De teller staat nu op bijna $6,500, dus ze zijn er nog lang niet. Maar mochten ze er wel komen, dan kun je de Sled Legs als backer vanaf december dit jaar thuis verwachten. Mits je in de VS of Canada woont dan, want naar Europa worden de dingen nog niet verstuurd.

In deze video zie je hoe cool de Sled Legs zijn en hoe simpel het werkt. Ik zie het product wel in de skiwinkels of skiverhuur liggen. Misschien niet deze winter, maar wel de winter erna. Wat jij?

Wil je meer info over het product? Kijk dan hier. Houd je wel van dit soort vernieuwende gadgets? Lees dan de artikelen hieronder.

AER: Hét alternatief voor een drone

Wingjump laat je vliegen over de pistes

Heerlijk slapen op weg naar wintersport met dit luchtbed

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in