Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skipassen Saalbach Hinterglemm ook geldig in Zell am See – Kaprun

Wintersportredacteur

Goed nieuws voor wintersporters die naar het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn of Zell am See – Kaprun gaan. Vanaf komende winter zijn de skipassen in beide gebieden geldig. En ja, ook op de gletsjer. Dat betekent dat je nog meer waar voor je geld krijgt.

Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn was al een van de grootste skigebieden van Oostenrijk, maar nu heb je dus nog meer pistekilometers die je met je skipas kunt benutten. Uiteraard kun je met je skipas van Zell am See -Kaprun ook in het Skicircus terecht.

Skiën in drie skigebieden

Met de skipassen die je komend seizoen in de gebieden koopt kun je gebruik maken van 408 kilometer aan piste en 121 liften. Je kunt ermee skiën in de drie grootste skigebieden uit de regio: in het Skicircus, op de Schmitten en op de Kitzsteinhorn. Ook de Maiskogel is uiteraard te skiën met de pas en hij is tevens geldig bij de Hinterreitliften in Saalfelden. Je hoeft dus zeker niet meer de hele vakantie dezelfde piste te nemen, al was dat al niet nodig. En mocht je nu al jaren in hetzelfde gebied komen, dan is het nu mogelijk om voor dezelfde prijs ook eens de andere gebieden te verkennen.

Ski Alpin Card

Nieuw dit jaar is ook de Ski Alpin Card. Dat is eigenlijk niets anders dan de seizoenspas die het mogelijk maakt om in de drie skigebieden te skiën. In de voorverkoop betaal je daar €590,- voor als volwassene, anders €695,-. De Alpin Card heb je ook in een variant voor de zomer. Verder zijn er nog jaarkaarten, die je in de klassieke variant hebt en in de actie variant. Bij de laatste zitten er nog extra mogelijkheden bij inbegrepen zoals bijvoorbeeld paragliden op de Schmitten en toegang tot het Epic Bike Park in Leogang. Meer info over de pas vind je op de speciale Alpin Card website.

Tips voor een wintersport in Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Lijkt het je wel wat om eens naar het Skicircus te gaan? Wij waren er afgelopen winter 24 UUR lang. In de aflevering van 24 UUR IN zie je hoe afwisselend het skigebied is. Je kunt er echt niet alleen maar skiën.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in