Nieuwsalert per mail ontvangen

Skikledingmerk introduceert onderkleding met verwarmingssysteem

Het kan tijdens de wintermaanden extreem koud zijn in de Alpen. Als je dan op de piste aanwezig bent is het noodzakelijk om goed gekleed de berg op te gaan. Veel kledingmerken zeggen dat zij het ideale product hebben voor koude weersomstandigheden, maar het kan altijd beter. Dit nieuwe onderschrift is speciaal voor de echte koukleum. Wordt het te koud op de berg? Je klikt gewoon op het logootje op de mouw en de verwarming gaat aan.

De reacties op het internet zijn op dit moment nog niet echt positief. Iedereen vindt het een prachtige uitvinding, maar er wordt getwijfeld aan de werking van het ondershirt. Hoe lang gaat dit mee en is het niet gevaarlijk? Twee vragen die je op social media duidelijk terug ziet komen. Daarnaast is de prijs ook niet echt bevordelijk om het shirt te kopen, want je betaalt er $139,- voor. Om het product in de winkels te krijgen hebben de bedenkers een Kickstarter project opgezet, waarbij zij investeringsgeld inzamelen. Bekijk hieronder hun promotievideo.

Je kan de verwarming op drie verschillende niveaus instellen, namelijk:

  • High
  • Medium
  • Low

Er zitten twee verwarmingszones op de rug die je los van elkaar kunt activeren. Het shirt is gemaakt van flexibel en licht materiaal waardoor het in veel omstandigheden ideaal is om te dragen. Ook hebben de ontwerpers aan het ademende vermogen van het shirt gedacht, want ook op dit gebied blinkt het product uit. Daarnaast is het shirt ook waterdicht, waardoor het voor de wintersport helemaal geschikt is!

Wil je investeren in dit product? Het kan nog via de deze link naar Kickstarter.com.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in