Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiinformatie.nl test VISOR ski wear dit seizoen

In november hebben we geschreven over de nieuwe collectie van VISOR ski wear. Omdat dit merk zich naar ons idee onderscheidt door hoogwaardige kwaliteit skikleding direct online te verkopen en zodoende een goede verkoopprijs aan de klant te bieden, hebben wij hier een positieve vermelding aan gekoppeld. In plaats van een bedankje heeft het merk ons twee pakken opgestuurd en ons gevraagd om hun exclusieve kleding nu eens zelf echt tot in het extreme te testen en hier een eerlijke review over te schrijven. We zijn benieuwd!

Er wordt veel geschreven over technische en kwalitatieve hoogwaardige skikleding. Iedereen weet dat er enorme prijsverschillen zitten tussen de verschillende merken, maar wat is goed en wat is slecht? Dit is niet eenvoudig te zeggen omdat iedereen andere prioriteiten heeft als het om kleding draait. De “mooi weer” skiërs die eind maart een weekje gaan skiën en bij sneeuw de gezellige berghutten opzoeken zijn minder afhankelijk van goede kleding dan de “die hards” die bij elke weersomstandigheid op of naast de piste te vinden zijn. Aan de andere kant is image en uitstraling een heel belangrijk aspect en wil men graag goed en professioneel voor de dag komen. In het algemeen kun je stellen dat voor echte kwaliteit technische skikleding een hoge prijs betaald dient te worden.

VISOR

Skijassen van hoogwaardige gespecialiseerde merken als KJUS, Bogner of VIST” kunnen al snel in de winkels rond de € 900,00 kosten, terwijl je bij de Lidl voor nog geen € 25,- een skijas koopt. Dat hierin kwaliteitsverschil zit mag duidelijk zijn. Uiteindelijk gaat het er bij de aanschaf van skikleding om hoeveel je ervoor wil en kan betalen. VISOR ski wear plaatst zich door de directe online verkoop in ieder geval op een unieke manier in de markt omdat zij een zeer goede prijs/kwaliteit ratio hanteren voor de hoogwaardige technische kleding.

De komende tijd informeren we jullie over wat nu het uiteindelijke verschil is tussen de verschillende materialen en de kwaliteit van skikleding. Hierbij gaan we onze VISOR ski wear pakken eens goed onder de loep nemen en ze letterlijk tot in het extreme testen, zoals gevraagd. We vinden het in ieder geval een top benadering van het merk, waaruit blijkt dat ze veel vertrouwen in hun eigen producten hebben. We houden jullie op de hoogte en kunnen niet wachten om de diepe sneeuw in te gaan! Die moet alleen nog even vallen.

Wil je nu al meer informatie over het merk? Dat vind je via de VISOR ski wear website of de Facebookpagina.

VISOR2

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in