Nieuwsalert per mail ontvangen

Serfaus-Fiss-Ladies richt zich op ‘vrijheid’

Voor gezinnen is Serfaus-Fiss-Ladis al meerdere malen verkozen tot het meest gezin-vriendelijke skigebied in de Alpen. Om wederom onderscheidend van de concurrentie te zijn, hebben zij een ‘Feel Free’ thema in de lucht gebracht. Hiermee kunnen skiers en boarders met tien freeride-ride lines de uitdaging buiten de piste gaan zoeken. Voor de echte waaghalzen zijn er ook twee nieuwe funparken aangelegd.

Uiteraard staat veiligheid hoog in het vaandel en heeft Serfaus-Fiss-Ladis hier uitermate goed rekening mee gehouden. Zo worden er bij de Sattelbah, Konigsleithebahn en Lazid informatie gegeven over de moeilijkheidsgraad en het risico op de line. Daarnaast wordt er gekeken of je technisch voldoet aan de gewenste eisen voor een dergelijke afdaling. Heb je nog nooit een freeride tour gemaakt, dan bieden de lokale skischolen cursussen aan, waarbij je onderleiding van een professionele skileraar de fijne kneepjes leert. 

De lines hebben spannende namen (Kamikaze, Powder Nose, Pezidroute), wat de uitdaging nog groter maakt om een keer de stap te maken.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in