Nieuwsalert per mail ontvangen

Prachtige zonsondergang in Oostenrijk

Na de hevige sneeuwval van afgelopen dagen hebben de Oostenrijkse skigebieden vandaag de zon weer mogen verwelkomen. De verse sneeuw in combinatie met een prachtige zonsondergang zijn voor fotografen momenten om achter de lens te kruipen. Sebi ging dan ook voor ons op pad om dit prachtige moment op beeld vast te leggen en uiteraard met succes. Wat zijn de bergen toch een prachtige plek om te verblijven. Om verliefd op te worden!

Oostenrijk stond de laatste dagen in het teken van een flinke sneeuwdump. Geweldige weersomstandigheden, want veel gebieden gaan de komende weken de deuren openen. De sneeuwval komt dan ook als een geschenk uit de hemel. Voor de komende dagen blijft het ook flink koud in de Alpen, waardoor de pistebully’s de pistes in goede condities kunnen prepareren.

Prachtige zonsondergang

Hoe het er op dit moment uit ziet in de Alpen? Bekijk de onderstaande foto’s van de zonsondergang in Oostenrijk. Een verse laag sneeuw op de pistes, de bomen zijn wit en groen gekleurd en je ziet de damp van het water afkomen. Wat een ontzettend mooie natuur!

zonsondergang in Oostenrijk

Hoeveel sneeuw er is gevallen?

Soms hoef je alleen maar een video te bekijken om een antwoord te krijgen op de bovenstaande vraag. De onderstaande video spreekt boekdelen en geeft aan hoeveel sneeuw er is gevallen afgelopen dagen. Heerlijk toch?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in