Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Prachtige beelden uit de Zillertal Arena met Kaiserwetter

Wintersportredacteur

Of het lekker wintersportweer is in de skigebieden? Het is prachtig! Dat kun je onder andere zien op deze winterse beelden die de Zillertal Arena deelde van gisteren. Het was een zonovergoten dag en ook vandaag is het ideaal wintersportweer. Zo liggen de pistes in de Zillertal Arena er op dit moment bij!

Zoveel sneeuw ligt er in de Zillertal Arena

Volgens het laatste sneeuwbericht van de Zillertal Arena zijn er op dit moment 142 van de 150 km aan pistes geopend. Daarbij zijn alle 14 gondels en 20 stoeltjesliften in bedrijf. Slechts twee sleepliften zijn op dit moment gesloten. Er kan dus volop geskied worden! De verse sneeuw heeft het sneeuwdek flink aangevuld, dus de condities zijn ideaal. Hoeveel sneeuw er op de piste ligt?

PlaatsOp de bergIn het dal
Zell am Ziller95 cm (1744 m)5 cm (575 m)
Gerlos95 cm (1850 m)40 cm (1260 m)
Königsleiten70 cm (2246 m)40 cm (885 m)
Hochkrimml60 cm (1990 m)30 cm (1640 m)
Gerlosstein95 cm (1812 m)5 cm (910 m)

Kaiserwetter in de Zillertal Arena

Deze beelden van gisteren zijn op de social media kanalen van de Zillertal Arena gedeeld. Wat een prachtige skidagen kun je op dit moment beleven in het skigebied! Ook vandaag en morgen laat de zon zich veel zien boven de piste. Wel zal de temperatuur nog iets dalen richting het weekend. Vooral boven op de berg kan de temperatuur dalen tot twee cijfers in de min. Kleed je dus dik aan!

Ben je nog aan het afwachten totdat je eindelijk mag afdalen van deze pistes? Dan kun je voor nu even zo meegenieten:

Nog niet geboekt?

Ook vandaag is het prachtig!

Het weer is perfect op dit moment voor een wintersport. Het is zonnig en koud, waardoor de sneeuw in goede staat blijft en de condities op de piste dus heerlijk zijn. Via de webcams nemen we een kijkje in het skigebied op dit moment:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in