Nieuwsalert per mail ontvangen

PistenBully wint prijzen op filmfestival in Cannes

Dacht je dat PistenBully alleen maar goed werk leverde in de sneeuw? Fout. Ook op het witte doek doen ze het goed. Het moederbedrijf ‘Kässbohrer Geländefahrzeug AG’ sleepte in de Franse filmhoofdstad twee prijzen in de wacht met hun reclamefilm voor onder andere PistenBully. Als je de video bekijkt snap je waarom.

Cannes Corporate Media & TV Awards

Dit jaar werden voor de 8ste keer de Cannes Corporate Media & TV Awards weggegeven. Elk jaar worden tijdens het festival prijzen uitgereikt aan bedrijfsvideo’s, informatievideo’s. toermismevideo’s, marketingvideo’s, communicatievideo’s en voor nog enkele andere categorieën. Voor de 8ste editie van de Awards waren maar liefst 1000 inzendingen van over de hele wereld.

Goud en zilver

Ook ‘Kässbohrer Geländefahrzeug AG’ stuurde hun reclamefilm in en die werd goed ontvangen. De film werd bekroond met een Gouden en Zilveren Dolfijn. In de categorie ‘Online / Corporate Video’s’ werd de Gouden Dolfijn binnengesleept, de Zilveren Dolfijn werd toegekend in de categorie ‘Corporate Image Films’.

 

De video

Maar om welke video gaat het nou? En waarom is ‘ie nou zo speciaal? Ik zou zeggen, bekijk de video en geniet. Van zo’n bedrijfsvideo kunnen andere bedrijven nog wat leren. De film ontstond in samenwerking met de Duitse producenten Max Fuhrmann en regisseur Jan Litzinger. De muziek werd voor deze film speciaal gecomponeerd, met een Zweedse tekst waarin het gaat over vriendschap.

Zelf PistenBully bestuurder worden?

Lijk het je nou wat om mee te doen in de volgende bedrijfsfilm? Dan moet je natuurlijk eerst zelf het kunstje leren. Gelukkig zijn er nog veel skigebieden op zoek naar een PistenBully bestuurder.

VACATURES: Pistenbully bestuurders gezocht

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in