Nieuwsalert per mail ontvangen

Piste kluisjes in skigebied noodzaak?

Je waardevolle spullen opbergen in piste kluisjes, omdat je niet genoeg ruimte hebt in je jas of aan het einde van de dag je ski’s onder aan de piste opbergen. Het zijn allebei redenen waarom mensen er voor kiezen om een kluisje te nemen vlakbij de piste. Veel skiverhuur bedrijven bieden dit aan, maar het lijkt er op dat de skigebieden dit zelf ook massaler gaan aanbieden. De SnowGate locker is hier een mooi voorbeeld van. Afgelopen winter zijn zij met het intilligente kluis systeem op de markt gekomen, en het lijkt er op dat zij door het succes meer geld vrij krijgen bij investeerders. Hoe werkt het?

kluisje bij piste

 

Skigebieden kunnen er uiteraard zelf voor kiezen om de kluisjes te plaatsen. Met de SnowGate app is het mogelijk om via iOS en Android een kluisje te reserveren. Hierdoor kunnen de klanten online betalen, online reserveren en de sleutel delen met vrienden die ook toegang mogen hebben tot de kluis. Wil je niet met je telefoon betalen dan is de invoer van je creditcard ook genoeg. De kosten om gebruik van de kluisjes te maken is 2 euro per uur tussen 09.00 en 16.00 uur. Wil je de spullen een nachtje laten overblijven dan zijn de totale kosten hier van 8 euro.

Afgelopen seizoen hebben zij een test gedraaid in Winter Park waar zij in korte tijd 30.000 euro hebben verdiend. Om die reden zijn zij nu ook over de grens aan het kijken om het succes over te brengen naar Europa. Deze winter staan in ieder geval Canada, California, Utah en een paar gebieden in Colorado op de planning.

Zie voor meer informatie onderstaande video of bezoek hun website.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in