Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Otto Wunderbar organiseert eigen après-ski festival WUNDERFEST

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Zet 9 december 2023 maar in je agenda, dan organiseert de enige echte Otto Wunderbar de eerste editie van zijn eigen après-ski festival: WUNDERFEST. Wat je kunt verwachten? Alles wat er maar bij een wintersportfeest hoort: van (foute)skikleding tot vette artiesten en natuurlijk heel veel bier en Flügeltjes. De eerste namen zijn al bekend en de ticketverkoop is gestart. Met wie wil jij hierheen?

Après-ski festival WUNDERFEST

Van grote pullen bier tot curryworsten, feestartiesten, drankjes, honderden wintersportliefhebbers en nog veel meer, op het après-ski festival WUNDERFEST zijn er drie verschillende stages waar je los kunt gaan. Waar je heen moet voor dit veelbelovende feestje? Op 9 december 2023 is het après-ski festival in Drakenrijk in het Limburgse Reuver.

Line-up

Natuurlijk draait Otto Wunderbar op zijn eigen feestje ook de leukste après-ski liedjes. De line-up bestaat verder uit FeestDJRuud, Vieze Jack, John Tana, Stef Ekkel, Wir Sind Spitze!, Beppie Kraft, It All Started In The 90’s, De Sfeermakers, Fake Tits, Power Buam en meer. Als echte après-skiliefhebber moet je hier natuurlijk bij zijn!

Tickets voor het après-ski festival

Gisteren is de kaartverkoop gestart voor het après-ski festival en de Early Birds zijn alweer uitverkocht. Het belooft iets heel speciaals te worden! Wanneer de reguliere kaarten in de verkoop gaan is nog niet bekend, blijf de officiële website en social media kanalen volgen voor meer informatie.

››› Meer over bekende wintersportfeestjes!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in