Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuwe aflevering Hidden Faces: dit keer in Pragelato in Italië

© Hidden Faces

Wintersportredacteur

De twee Nederlandse freeriders, Paul de Groot en Loïc Isliker, zijn weer onderweg geweest in de bergen voor een nieuwe aflevering van Hidden Faces. Zeven jaar geleden merkte Paul de Groot de lijnen op de Monte Ruetas (2935 m) al op tijdens zijn vakantie in Italië nu, een aantal jaren later, heeft hij ze samen met Loïc Isliker geskied!

Hidden Faces van Zwitserland naar Italië

In de laatste aflevering waren de mannen nog in Zwitserland. Omdat de sneeuw hier toch erg hard was, werd de reis voortgezet naar het Italiaanse Pragelato. De verse poedersneeuw was de voornaamste reden om dit keer in de Italiaanse Alpen op zoek te gaan naar een uitdaging. Dit, in combinatie met een oude foto van Paul, heeft voor een nieuw doel gezorgd. De freeriders gingen skiën van de Monte Ruetas (2935 meter).

Skiën van de Monte Ruetas (2935 meter)

Na een skitest om te kijken of het wel mogelijk is om van deze helling te skiën, zijn Paul en Loïc op dag drie naar de top van Monte Ruetas geklommen. Waar de sneeuwcondities het beste en het meest veilig waren, hebben de mannen onderweg moeten uitzoeken. Hoe dit avontuur is afgelopen, kun je zien in de nieuwe aflevering van Hidden Faces. Wij raden je aan om de aflevering te bekijken, prachtige plaatjes gegarandeerd!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in