Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Nieuw in Ski Juwel deze winter: Drachental Family Park

Wintersportredacteur

Ski Juwel heeft iets nieuws deze winter! De afgelopen maanden is het skigebied druk bezig geweest met de bouw van het Drachental Family Park in Wildschönau. Een geweldig nieuw park met allerlei leuke activiteiten voor de hele familie!

Drachental Family Park

Zo’n 5 miljoen euro is er geïnvesteerd in het nieuwe Drachental Family Park in Wildschönau. Een groot park waar je in de winter én zomer terecht kunt voor de leukste activiteiten met de hele familie. Eén van de belangrijkste attracties is de 2 km lange alpinecoaster. Een rodelbaan met spectaculaire bochten en jumps. Ook vind je hier straks een hele leuke ijsbaan waar je na het skiën op kunt schaatsen én een restaurant. Visuals van het nieuwe park kun je hier bekijken.

Zomer én winter

Ski Juwel is natuurlijk niet alleen leuk in de wintermaanden, maar ook in de zomer. Ook dan ben je hier aan het juiste adres voor een fijne vakantie met de hele familie. In het Drachental Family Park kun je ook in de zomermaanden terecht. Dan is er onder andere een voetbalveld, een bioscoop met 4D films, een wildwaterweg, tubing parcours, meertje, kartbaan en mountainbike parcours.

Wintersport in Ski Juwel

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau is een uitgestrekt skigebied met 109 km aan pistes. Het meerendeel is met elkaar verbonden via een modern netwerk aan skiliften. Je skiet hier op 4 bergen, met veelal heerlijk brede pistes. Niet voor niets behoort dit skigebied tot één van de meest kindvriendelijke skigebieden in de Alpen. Je vindt hier maar liefst 10 skischolen, waarvan 5 speciaal voor kinderen. Er zijn allerlei leuke kinderlanden waar de kleintjes leren skiën en voor grote kinderen zijn er funparks en funslopes.

Ook buiten het skiën om is er genoeg te doen. Van rodelen tot winterwandelen of een ritje in de paardenslee. En zijn de kids op les en verken jij de pistes met je partner, vriendengroep of de rest van de familie? Vergeet dan ook zeker niet af en toe even te pauzeren in de vele gezellige berghutten. Bekijk al onze tips in onderstaande video.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in