Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nederlands skibrillenmerk Mariener vraagt hulp voor ontwikkeling nieuwe technologie

Wintersportredacteur

Tijdens de wintersport zie je overal skibrillen met reflecterende en spiegelende lenzen. Het Nederlandse zonne- en skibrillenmerk Mariener wil daar verandering in brengen. Via Kickstarter zoeken ze jouw hulp om een nieuwe technologie met matte lenzen te kunnen financieren. Zo help je het Nederlandse merk in de strijd tegen de grote merken die de markt in z’n grip hebben. En je krijgt er natuurlijk een vette skibril voor terug!

Mariener

Al enkele jaren is ondernemer Marien Klootwijk met het merk Mariener te vinden op de markt van skibrillen. Wellicht ken je ‘m nog van de Kickstarter campagne die hij in 2017 lanceerde om zijn zonnebrillen met ‘Matte Reflective Lens Technology’ te kunnen produceren. Die campagne is succesvol verlopen, waarna de zonnebrillen met matte lens alweer een tijdje verkrijgbaar zijn. Sindsdien is de ontwikkeling van de technologie doorgegaan en dat heeft geresulteerd in de huidige Kickstarter campagne, waarbij de matte lenstechnologie ook in skibrillen wordt geïntegreerd.

Mat reflecterende lenstechnologie verbeterd

Twee jaar na de introductie van de mat reflecterende technologie in de Mariener zonnebrillen is het merk terug met een verbeterde technologie. Dankzij een nieuwe combinatie van coatings is de lens aanzienlijk verbeterd en nog matter. De reflectie is mat aan de buitenkant, zonder dat dit effect heeft op het zicht. Dankzij de sferische dubbel lens-combinatie met anti-kras en hydrofobe coating is het zicht volgens Marien kristalhelder en mistvrij in alle weersomstandigheden. Net zoals de vorige generatie skibrillen van het merk voldoen ook de nieuwe brillen aan de strengste eisen. De brillen kenmerken zich door een dun frame met een groot gezichtsveld. De buigzaamheid moet een optimale pasvorm met of zonder helm waarborgen en dankzij de ventilatieopeningen in zowel frame als lens zou het zicht ook optimaal moeten blijven. Met het Quick-Release systeem is het makkelijk om de lens te vervangen.

Mariener Kickstarter 2019

Deze maand staat de Kickstarter campagne centraal om de productie van de skibrillen met matte glazen te kunnen faciliteren. Om meedoen te stimuleren wordt een beperkt aantal skibrillen voor een Super Early Bird tarief aanboden. Kortingen lopen daarbij op tot wel 40 procent. De campagne start met enkel een helderblauwe Matte Reflective Sky lens. Bij elk volgend streefbedrag dat gehaald wordt, wordt een nieuwe kleur toegevoegd. De andere kleuren worden onder andere Matte Reflective Dark Silver, Ocean en Red Lava.

Geïnteresseerd geraakt? Je vindt de Kickstart campagne via de button hieronder en de afbeelding hierboven. Steun jij de Nederlandse ondernemer en heb jij deze winter als een van de eerste wintersporterts ter wereld een skibril met een matte lens?

BEKIJK DE KICKSTART CAMPAGNE

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in