Nieuwsalert per mail ontvangen

Medewerkers skiverhuur/verkoop gezocht in Gerlos

Wintersportredacteur

Heb jij de komende winter nog niets gepland en wil je ontzettend graag een seizoen de sneeuw in? Dan hebben we vandaag wellicht weer een mooie kans voor je in Gerlos.

Medewerker skiverhuur/verkoop

Voor het komende winterseizoen 2018-2019 zoekt Sport Huber in Gerlos nog medewerkers voor in de skiverhuur/verkoop. Met drie filialen in het dorp, waarvan twee direct bij de liften, is het de grootste skiwinkel/skiverhuur in Gerlos.

Op dit moment wordt nog naar uitbreiding van het team gezocht. Lijkt het je wat om mensen te adviseren bij de aankoop van hun nieuwe wintersportmaterialen of bij het kiezen en afstellen van de gepaste ski’s en snowboards?

Zoals je hierboven kunt lezen is ervaring geen vereiste. De vereiste kennis voor het uitoefenen van je job wordt je in Gerlos geleerd. Het spreken van de Engelse en Duitse taal is wel een pré.

Zelf de sneeuw in

Wil je zelf graag in de sneeuw staan? Ook dat kan geregeld worden. Dat doe je op je vrije dag of in de middagpauze. Wie kan er in Nederland zeggen dat ‘ie tijdens de lunch even gaat skiën? Niemand toch?

Solliciteren

Wil je meer info of solliciteren? Mail dan met [email protected] en wie weet ben jij de hele winter in Gerlos te vinden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in