Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VACATURE: medewerkers gezocht voor sportshops in Oostenrijk

skischoenen in skiwinkel

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De mogelijkheden om te werken in Oostenrijk zijn veel uitgebreider dan alleen maar skiles geven of achter de bar staan. Wat dacht je ervan om in een van de sportshops in een skigebied te werken? Je werkt dan vijf of zes dagen in de week en op je vrije dagen kun je zelf lekker een paar afdalingen maken. En dat niet alleen, je krijgt hierbij ook de mogelijkheid om verschillende materialen te testen. Lijkt het jou wat? Lees dan snel verder, want we hebben een aantal vacatures voor medewerkers in sportshops voor je op een rijtje gezet.

Let op, voor komende winter gaat er ook een 3-G-regel gelden voor werknemers in Oostenrijk. Dat betekent dat iedereen die niet alleen werkt moet kunnen aantonen dat hij of zij gevaccineerd, negatief getest of genezen is.

Medewerker sportshop en skiverhuur in Gerlos

In Gerlos zijn verschillende INTERSPORT winkels waar ze nog hard op zoek zijn naar medewerkers voor komend winterseizoen. Jij helpt klanten zes dagen in de week met het vinden van het juiste materiaal voor hun wintersport. Onderkomen en lunch worden voor je geregeld. De vereisten? Je moet Nederlands, Engels en Duits kunnen spreken en al 1-2 jaar ervaring hebben.

Medewerker skiverhuur INTERSPORT ARLBERG

Ben je klantgericht, werk je graag in een leuk team, weet je van aanpakken en heb je altijd al in Oostenrijk willen werken? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met skiën en snowboarden, dan ben jij de aangewezen persoon om het team van INTERSPORT ARLBERG te versterken op de skiverhuur. Onderkomen en lunch worden voor je geregeld en je werkt ongeveer 48 uur per week.

Medewerker Ski Dome INTERSPORT in Kaprun

Tijdens je werk genieten van het uitzicht op de bergen en regelmatig zelf ook op de piste staan, dat kan! Ga vijf dagen in de week aan de slag bij Ski Dome INTERSPORT in Kaprun en geniet minimaal een dag in de week zelf van een paar heerlijke afdalingen. Je werkt als verkoper van kleding in de winkel en profiteert van leuke voordelen. Je werkt vijf dagen, maar krijgt voor zes dagen betaald (alleen de vakantieweken werk je zes dagen) en je koopt kleding in de shop voor gereduceerde prijzen. Lunch én skipas worden verzorgd.

Medewerker sportshop/skiverhuur Sport 2000 in Flachau

In Flachau zijn ze voor Sport 2000 op zoek naar een paar extra handen in de winkel en bij de skiverhuur. Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor een van de sportafdelingen en voer je verkoopgesprekken met de klant, geef je adviezen en zorg je voor het afhandelen van de betaling. Je werkt vijf of zes dagen in de week en onderkomen wordt voor je geregeld.

Medewerker Sportshop en verhuur in Königsleiten

Een seizoen in de sneeuw, werken met een leuk team en elke dag wakker worden met een prachtig uitzicht? Dat kan in Königsleiten. Hier zijn ze nog op zoek naar harde werkers voor de sportshop en verhuur. Ook hier wordt het onderkomen voor je geregeld. Ben je er klaar voor om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan bij Unterwurzacher sports en more?

Sportshop medewerker in Neukirchen am Großvenediger

Bij INTERSPORT Harms zijn ze op zoek naar een medewerker die ervaring heeft in de verkoop en zich goed verstaanbaar kan maken in het Duits. Dus als jij je hierin aangesproken voelt, grijp dan je kans en vertrek voor een seizoen naar Oostenrijk! Je houdt je bezig met de verkoop, verhuur en het onderhoud van de wintersportmaterialen en probeert de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in