Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Husqvarna

Marcel Hirscher geeft gas met crossmotor op reuzenslalom

Wintersportredacteur

Marcel Hirscher is niet alleen goed met ski’s, maar ook met motoren. Vorig jaar liet hij bijvoorbeeld nog zien zonder moeite mee te kunnen komen met een MotoGP training van het RedBull Racing team. Bij die ene training is het absoluut niet gebleven. Zojuist heeft de ex-wedstrijdskiër een spectaculaire video op zijn socials gedeeld, waarin hij schittert op de reuzenslalom op de Reiteralm. Niet op ski’s, maar op een crossmotor.

We kunnen nog altijd flink balen van het nieuws dat Hirscher in september 2019 een punt zette achter z’n skicarrière. Niet alleen om meer tijd met zijn familie te kunnen doorbrengen, maar ook om andere leuke dingen te kunnen doen. Bijvoorbeeld meer focussen op zijn andere passie: motorcrossen. En dat moet hij de afgelopen maanden zeker hebben gedaan. Want wauw, wat kan die man rijden!

Reuzenslalom op crossmotor

Gelukkig is Marcel Hirscher na het beëindigen van zijn skicarrière niet helemaal verdwenen. Nog regelmatig duiken er vette video’s van hem op. Even hadden we hoop dat hij weer terug zou keren in het World Cup-circuit en zelfs een freeride carrière had tot de mogelijkheden kunnen behoren, maar na het zien van onderstaande video achten we die kansen vrij klein.

Hirscher geeft nog altijd gas op de reuzenslalom, maar nu wel even anders dan je misschien van hem gewend bent. Ga er maar vanuit dat er nog veel meer van dit soort vette video’s komen in de toekomst, aangezien hij met deze video ook zijn samenwerking met Husqvarna Motorcycles bekend heeft gemaakt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in