Nieuwsalert per mail ontvangen

Mannen brengen illegaal nacht door in indoor skihal

Het idee van ergens een nacht illegaal doorbrengen is niet nieuw. Eerder werd het al gedaan in Walmart en in de IKEA, maar dit keer was het de beurt aan indoor skihal de Chill Factory in het Verenigd Koninkrijk. 

Video in gesloten indoor skihal

BMX’er Ryan Taylor wachtte met twee vrienden tot Chill Factore gesloten werd. Daarna overtuigde hij de schoonmakers en zelfs de bewakers ervan dat hij ook aan het werk was. De social media beroemdheid heeft bijna 600.000 abonnees op YouTube en maakt dan ook regelmatig vette video’s. Het is echter de eerste keer dat de mannen een filmpje maakten in een gesloten indoor skihal.

Camera kwijt

Na het opnemen van de video vergaten de mannen een essentieel ding, namelijk de dure camera. Daarvoor kwam Ryan Taylor terug naar Chill Factore en dat is waar het mis ging. Later postte de BMX’er op Twitter dat hij werd ondervraagd door de politie. Een woordvoerder van Chill Factore zei: “We zijn ons bewust van het incident en het wordt momenteel onderzocht.”

 

Benieuwd naar de video?

Het is natuurlijk niet helemaal  de bedoeling wat de mannen deden en het wordt ook zeker niet goedgekeurd, maar de video is wel vermakelijk. In de video is te zien hoe de bewaker ze aanspreekt, maar toch komen ze er makkelijk van af.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in