Nieuwsalert per mail ontvangen

Lunchen in sterrenrestaurants tijdens het skiën?

michelin star brideskiOoit gedacht dat je tijdens het skiën in een Michelin sterren restaurant zou eten? Het dorpje Brides Les Bains, een middelgroot dorpje gelegen als centrale punt in Les Trios Vallées, biedt hiervoor een leuke aanbieding aan! Namelijk culinair eten en skiën in Les Trois Vallées. Les Trois Vallées is Europa’s grootste skigebied met maar liefst 600 km aan piste en 172 liften.

Brides Les Bains is een gebied dat geschikt is voor mensen die zowel van inspanning als van ontspanning houden. De mensen die voor ontspanning komen kunnen terecht bij de Thermes d’Orsi. Dit is een wellness center gelegen in Brides Les Bains. Wintersporters die op avontuur en inspanning uit zijn, zijn in Brides Les Bains ook aan het goede adres. Met bijna een overkill aan skipistes kunnen deze sportievelingen zich flink vermaken.

Le Chabicou

Maar voor de mensen die het sporten met de luxe willen combineren biedt Brides Les Bains een speciale combinatie aan, de ‘Gourmet Michelin-starred Brideski’. Dit is een combinatie tussen culinair eten en skiën in Les Trois Vallées. Je verblijft zeven nachten op basis van half pension in een drie sterren hotel, krijgt een zes daagse skipas voor Les Trois Vallées, en luncht drie keer in een Michelin sterren restaurant. En dit allemaal voor maar liefst 550 euro!

De drie Michelin restaurants zijn: Le Farcon met één Michelin ster, Le Chabichou met twee Michelin sterren en L’Azimut Le Praz Courchevel met één Michelin ster. Le Farcon bevindt zich in La Tania, in het hart van Les Trois Vallées. Bij Le Farcon beleef je een culinaire reis naar het verleden met behulp van locale producten uit Savoie. Het twee Michelin sterren restaurant Le Chabichou bevindt zich onder aan de piste in Courchevel. In 1979 is dit restaurant bekroond met zijn eerste Michelin ster en in 1984 met zijn tweede. Het andere één sterren restaurant L’Azimut Le Praz Courchevel bevindt zich net als Le Chabichou ook in het dorpje Courchevel.

De lunchen met sterren aanbieding geldt in het laagseizoen van 4 tot 31 januari 2014 en van 29 maart tot 4 april 2014.

Het dorpje Brides Les Baines staat bekend als Olympische dorp tijdens de Olympische winterspelen in 1992. Brides Les Bains staat ook bekend om zijn kuuroord en zijn aanzienlijk goedkopere onderdak mogelijkheden in vergelijking met de hoger gelegen stations in Les Trois Vallées.

Meer informatie: Brides-les-Bains

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in