Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: dikke vlokken in See im Paznaun vandaag

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Collega Bettina maakt vandaag gebruik van de sneeuwrijke condities op de berg! In See im Paznaun komen de vlokken uit de lucht en dit zorgt voor een sprookjesachtig beeld. Op de 140 centimeter aan sneeuw die er al in het skigebied ligt, komt er vandaag nog eens 5-10 centimeter bij!

Verse sneeuw!

Deze week schommelt het weer onwijs. Van zonnige periodes tot sneeuw op de bergen en regen in de dalen. Een westelijke stroming zorgt voor wisselvallig weer in de skigebieden. Op dit moment vallen er ook flink wat vlokken uit de lucht in enkele gebieden, zo ook in Paznaun. Vandaag blijft het de hele dag bewolkt, morgen komt de zon weer iets tevoorschijn. Voor veel zonneschijn moet je wachten tot dit weekend, vanaf zaterdag laten de voorspellingen volop zon zien!

Lees ook: Sneeuw, regen en zon: zeer wisselvallig in de skigebieden momenteel

Zo is het vandaag in See

Vandaag is het rustig op de piste! Veel wintersporters laten de ski’s een dagje staan bij dit soort sneeuwval, maar Bettina niet. Ze maakt optimaal gebruik van de verse sneeuw door meteen erin af te dalen. Als jij de keuze had, zou jij vandaag dan ook de pistes op zijn gegaan in See im Paznaun?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in