Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: dikke sneeuwvlokken in Ellmau – Wilder Kaiser

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De prachtige plaatjes van de huidige sneeuwval stromen binnen! Onze collega Vera is op dit moment in Ellmau – Wilder Kaiser, het wintersportdorp in het bekende skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. De sneeuwvlokken dwarrelen uit de lucht! Deze plaatjes met sneeuw in Ellmau konden we je niet onthouden. Geniet ervan!

Sneeuwsituatie in Ellmau

Dat het sneeuwt, dat is wel duidelijk! Maar hoeveel gaat er vandaag in Ellmau vallen? Volgens de voorspellingen komt er in het dorp (820 m) vandaag wel 25 centimeter verse sneeuw uit de lucht. Ook blijft het de komende dagen nog sneeuwen. Er is 90% kans op neerslag in Ellmau de komende dagen volgens de weersvoorspelling van Wilder Kaiser. Tot en met dinsdag staat er na vandaag nog zo’n 20 centimeter op de planning en op de berg nog even meer. Daarna komt – zoals het er nu uitziet – de zon tevoorschijn en is het tijd voor Kaiserwetter! Verblijf jij binnenkort nog in Ellmau tijdens de wintersport?

Ook in andere skigebieden in Oostenrijk dumpt het behoorlijk!

Nu al 85 cm op de berg!

In het skigebied SkiWelt ligt op dit moment 85 centimeter sneeuw op de piste. In het dal ligt zo’n 40 centimeter volgens het laatste sneeuwbericht van de Wilder Kaiser. Op dit moment wordt het sneeuwdek dus nog eens flink aangevuld!

Sneeuw in Ellmau op dit moment

Een kleine blik in het wintersportdorp Ellmau op dit moment! Vera kon het niet laten om ondanks het stormachtige weer toch naar buiten te gaan om een wandeling te maken in de verse sneeuw. Dat levert heerlijke beelden van de dikke vlokken op. Hoe graag zou jij hier op dit moment willen wandelen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in