Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: zo is het in Gerlos tijdens Dutchweek 2024

© Dutchweek / Sebastian de Meijer

Wintersportredacteur

Het skiseizoen voorbij? Je kunt zeker nog skiën in verschillende skigebieden. Onder andere in de Zillertal Arena beleven veel Nederlanders momenteel nog een heerlijke wintersport. Dutchweek is op dit moment in Gerlos en dat betekent heel veel feesten en skiën van de nog geopende pistes in het voorjaar! Hoe het op dit moment is in het skigebied? We hebben een paar beelden ontvangen.

Dutchweek Gerlos 2024

Sinds 2 april is Dutchweek in Gerlos losgebarsten. De komende dagen is het nog een groot wintersportfeest in het skigebied. Tot vandaag was het nog overwegend bewolkt in de regio maar sinds vandaag laat de zon zich steeds meer zien. Dagelijks genieten de vakantiegangers van de heerlijke pistes in de Zillertal Arena. In dit skigebied kun je het lekker hoog opzoeken, daar is de sneeuw op dit moment het allerbeste. In het skigebied kun je nu nog afdalen van 113 kilometer aan pistes. In de namiddag en avond is er volop live-muziek in de Umbrella bar, Cin-Cin en Cin-Cin Partykeller. De ideale combinatie!

Een blik in het skigebied

Zo is Dutchweek 2024 in Gerlos!

Warme seizoensafsluiter

Het is lente en dat merk je ook in het skigebied. De dikke jassen kunnen uit op het terras, want in het dorp is het vandaag 13 graden boven nul. En zaterdag wordt het op 1300 meter hoogte maar liefst 22 graden. Als dat niet genieten is van lenteskiën?!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in