Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

FOTO-UPDATE: Lekkere zaterdag in Gerlos

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Een weekendje naar Gerlos in maart? Helemaal geen slecht idee! Dat blijkt ook uit de beelden die we vandaag doorkregen uit het skidorp. Het zonnetje laat zich regelmatig zien, het is gezellig druk in het dorp en op de terrassen en de pistes liggen er bovenin het skigebied erg goed bij.

Perfecte pistes op hoogte

Vanochtend was het heel lekker skiën in Gerlos, zo blijkt uit de foto’s en een begeleidend schrijven. “De pistes boven de 1800 meter liggen er perfect bij hier! Wat lager in het skigebied is het meer lenteskiën, maar gelukkig kun je hier tot 2500 meter hoogte skiën en is het gewoon erg lekker. Wij skieden de verbinding van Gerlos naar Zell en die was erg goed. En als het zonnetje doorkomt is het op het terras ook heerlijk!”

Hoge sneeuwgrens

Het is voorjaar in het skigebied en dat betekent dat de sneeuwgrens vandaag tussen de 1600 en 1800 meter ligt. Er kan vandaag af en toe een sneeuwvlok of een druppel regen vallen, maar echt veel zal het niet zijn. Morgen wordt net zo’n dag als vandaag, met af en toe zon en af en toe wolken. Wij wensen iedereen veel plezier die daar op de piste staat!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in