Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: op en top genieten in Ski Arlberg vandaag

© Maurice Kuipers

Wintersportredacteur

Wat kan een skidag in maart lekker zijn! Dat laat razende reporter Maurice maar weer zien met zijn foto’s uit Ski Arlberg. Hij is in St. Anton aan het skiën en maakt ons een tikkeltje jaloers. En als hij ons jaloers maakt, dan zijn de beelden het waard om te delen.

“Op en top voorjaarsskiën”

Maurice liet ons gisteren al weten dat de condities top zijn in het skigebied. En aangezien het vandaag volgens de voorspellingen mooi weer zou worden, rekenden we al op wat mooie plaatjes. Die zijn uiteraard gekomen. Hoe het skiën is? Maurice schreef vandaag om 12.15 uur: “Het is op en top voorjaarsskiën. De verse laag poeder die gisteren viel houdt het ondanks de sterk aanwezige zon lang vol en van slush/pap is nog geen sprake.”

Genieten in de zon

De rest van vandaag ziet het weer er ook goed uit in St. Anton en Maurice geniet heerlijk van de zon. Op het moment van schrijven smikkelt hij van een heerlijke Tiroler Gröstl bij het Gampen restaurant na een lange ochtend skiën. Mocht je ook aan het skiën zijn in St. Anton, dan is hij te herkennen aan een zwarte helm en bril van Uvex en knalgele Head ski’s. Ben je niet in St. Anton, geniet dan maar even via de beelden mee.

Wil jij nu ook nog naar Ski Arlberg? Het skigebied is nog even open. Je kan er nog tot 21 april skiën.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in