Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: diep winterse beelden uit Lech en Oberlech in Ski Arlberg

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het blijft maar sneeuwen vandaag en niet zo een beetje ook! Ski Arlberg ligt midden in het gebied waar de meeste sneeuw vandaag valt en dat is ook goed te zien op de beelden. We hebben een live-update voor je met actuele beelden van hoe winters het daar op dit moment is. Daarnaast ook informatie over de huidige sneeuw op de piste en het weer de komende dagen.

Sneeuwdek van 155 cm op de berg

De webcams zijn bijna volledig besneeuwd in Ski Arlberg, maar gelukkig kunnen we op deze live-beelden goed zien hoeveel wintersporters momenteel genieten van de verse sneeuw daar. Ga jij met sneeuwval de piste op? Of besteed je de dag liever anders? Het sneeuwdek in Ski Arlberg is de laatste paar weken flink verhoogd. Volgens het laatste sneeuwbericht liggen er veel centimeters op de piste. Een dikke laag, die alleen maar aangevuld wordt vandaag en de komende dagen.

PlaatsOp de bergIn het dal
St. Anton – St. Christoph – Stuben155 cm 50 cm
Lech – Oberlech – Zürs150 cm 75 cm
Warth – Schröcken115 cm75 cm

Hoe zien de komende dagen eruit?

Het blijft nog even sneeuwen in Ski Arlberg. Vandaag de hele dag is er een 100% kans op sneeuw volgens het weerbericht van Ski Arlberg. Morgen komt er misschien een klein zonnetje tevoorschijn, maar daarna is het weer twee dagen vol sneeuwval. Ook maandag kunnen er nog enkele vlokken vallen. De temperatuur ligt de komende dagen rond de -6 en 3 graden. Er staat ook een sterke wind die de gevoelstemperatuur nog iets lager kan laten aanvoelen.

Witte beelden uit Lech en Oberlech

Florine, die in Lech am Arlberg woont, is vandaag ook naar buiten gegaan om van de sneeuw te genieten. Wat sneeuwt het hard! Niet alleen op de piste dwarrelen de vlokken naar beneden, ook in het dorp! Kijk maar mee:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in