Nieuwsalert per mail ontvangen

Leuke en minder leuke sneeuwmomenten!

De hevige sneeuwval in delen van Oostenrijk en de sneeuwstormen in Amerika en Japan zijn momenteel gesprek van de dag. Ingesneeuwde dorpen, grote groepen mensen zonder elektriciteit en de inzet van het leger om bepaalde plaatsen veilig te maken worden meerdere keren herhaald. Persoonlijk vind ik het heerlijk om te sneeuw dat er weer een flinke bulk is gevallen, maar dat hier ook vervelende dingen bij komen kijken is uiteraard erg vervelend. Ondanks dit gegeven levert het mooie en minder mooie video’s op die massaal gedeeld worden op het internet. Hierbij twee grappige video’s die lekker wegkijken op de zaterdagmiddag. Ook als je de 5 km aan het kijken bent, is het zeker de moeite waard om even de filmpjes te starten.

 

Soms sneeuwt het zo hard dat de wegen niet meer schoongemaakt kunnen worden. De bestuurder in het onderstaande filmpje had achteraf misschien iets eerder moeten remmen.

Om de wegen weer sneeuwvrij te maken zie je dat mensen steeds creatiever worden. Hierbij presenteren wij de nieuwste sneeuwruimer!

Hevige sneeuwval zorgt ook voor gevaarlijke omstandigheden op de weg. Zeker op de bergwegen moet je goed opletten of er geen massa’s sneeuw naar beneden komen. De onderstaande automobilist werd verrast door een bulk sneeuw die plotseling op zijn auto belanden.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in