Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Lente temperaturen op de pistes van Oostenrijk

Skiinformatie

Wintersportredacteur

Wat willen we nog meer? Lentetemperaturen op de berg, prachtig geprepareerde pistes en op sommige momenten de pistes helemaal voor jezelf. Heb je nog een weekend vrij dan is het zeker een aanrader om richting de Oostenrijkse Alpen te vertrekken, want de condities zijn werkelijk waar om van te dromen. Zoals het er nu uitziet blijft het voorlopig ‘Traumwetter’ en is de zon voorlopig nog niet weg te denken van de pistes.

De drukke vakantieweken zijn voorbij en dat betekent dat de rust redelijk is teruggekeerd in de Oostenrijkse skigebieden. Uiteraard heb je de pistes nog niet helemaal voor jezelf, maar voor lange wachtrijen hoef je je geen zorgen te maken. De wintersporters die afgelopen week naar de Alpen zijn geweest kunnen dan ook terugkijken op een zeer succesvolle week. Twee dagen waren jammer genoeg iets bewolkter, maar de rest stond in het teken van zonneschijn en strak blauwe lucht. Ideale weersomstandigheden en zoals het er nu uit ziet krijgen we nog zo een week.

Alpen
Alpen
Alpen
Alpen
Alpen
Alpen

 

De bovenstaande foto’s zeggen volgens mij wel genoeg. Wij zitten op dit moment in de ZIllertal Arena en genieten van dit heerlijke weertje. Heb je nog een paar vrije dagen over dit jaar? Kom richting de Alpen, want voor je het weet is het seizoen weer voorbij.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in