Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Koppel steelt geld uit gondel in Kirchberg, camera filmt de diefstal

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Gisteren rond 11.30 uur vond een Duits koppel een envelop met geld tijdens hun gondelrit in Kirchberg. In plaats van de vondst netjes af te geven bij het personeel van de skilift, hebben ze de biljetten in eigen zak gestoken. De camera in de gondel nam deze actie op en via deze beelden kon het echtpaar geïdentificeerd worden. De politie doet nu onderzoek naar deze diefstal in Kirchberg…

€ 1000,- gevonden in gondel in Kirchberg

Het stel uit Duitsland (64 en 68 jaar) zal deze wintersport niet meer zo snel vergeten. Tot hun verbazing vonden ze tijdens een gondelritje in Kirchberg een envelop met meer dan € 1000,-. In de veronderstelling dat ze niet in de gaten werden gehouden, stak het koppel de bankbiljetten in eigen zak. Alleen helaas voor hen, hangt er een bewakingscamera in de gondel die het voorval filmde.

Politieonderzoek naar diefstal in Kirchberg

Dankzij de video-opname uit de gondel van de bergbahnen is het Duitse koppel geïdentificeerd. Na het onderzoek van de politie zal een verslag worden opgesteld voor de bevoegde autoriteiten. Er kunnen aanklachten voor de diefstal in Kirchberg volgen.

Lees ook: Opmerkelijk: man vindt skipas in net ‘nieuw’ gekochte ski-jas

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in