Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Komende winter nieuwe vluchten tussen Schiphol, Innsbruck en Salzburg

Wintersportredacteur

Wie met het vliegtuig op wintersport gaat naar Oostenrijk, heeft vanaf komende winter extra opties qua luchtvaartmaatschappijen. Eurowings start in december een lijndienst van Amsterdam Schiphol Airport naar Salzburg. Austrian Airlines biedt een tweede lijndienst aan vanaf de Nederlandse luchthaven. Naast op Wenen vliegt de luchtvaartmaatschappij straks ook op Innsbruck.

Nieuw: vliegen met Eurowings van Amsterdam naar Salzburg

Op vier augustus werd al via Luchtvaartnieuws.nl bekendgemaakt dat Eurowings vanaf komend winterseizoen vluchten aanbiedt van Schiphol Airport in Amsterdam naar Salzburg in Oostenrijk. Voor de Duitse budgetmaatschappij is dit na Hamburg en Stuttgart de derde bestemming vanaf de Nederlandse luchthaven. Eurowings vliegt per 1 december twee keer per week, op vrijdag en zondag, met een Airbus A320 van Amsterdam naar Salzburg. De vluchttijden zo aangepast, dat vliegen interessant is voor een wintersport of weekendje weg.

Nieuwe vluchten tussen Schiphol, Innsbruck en Salzburg

Seizoenslijndienst voor wintersporters van Austrian Airlines

Vorige week vrijdag werd ook bekend dat Austrian Airlines een tweede lijndienst van en naar Amsterdam Schiphol Airport gaat aanbieden. De luchtvaartmaatschappij vliegt op dit moment al van Wenen naar de Nederlandse luchthaven, maar voegt daar komende winter ook Innsbruck aan toe. Het wordt een seizoenslijndienst speciaal voor wintersporters. Van 27 januari tot eind maart vliegt Austrian Airlines elke zaterdag van Amsterdam en naar Innsbruck en weer terug met een Airbus A320.

Transavia krijgt er een concurrent bij

Concurreren met Transavia en EasyJet

Eurowings en Austrian Airlines gaan daarmee de concurrentie aan met Transavia en EasyJet. Transavia vliegt ’s winters zowel naar Innsbruck als naar Salzburg en EasyJet alleen naar Salzburg. Voor prijsbewuste wintersporters betekent het meer keuze in het vergelijken van vluchtprijzen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in