Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

KLM vliegt deze winter vaker naar Canada

Wintersportredacteur

Goed nieuws voor de wintersporter die in Canada vakantie wil vieren. Luchtvaartmaatschappij vliegt deze winter namelijk nog vaker naar Canada. De reden daarvoor is het toenemende aantal passagiers. Met de verhoging van de frequentie worden de skigebieden in Canada nog beter bereikbaar.

Amsterdam – Edmonton

Het hele jaar door vliegt KLM met een non-stop vlucht van Amsterdam naar Edmonton. Je doet er daarmee 8,5 uur om van de Nederlandse hoofdstad naar de Canadese provinciehoofdstad Edmonton te vliegen. Deze week maakte KLM bekend dat de frequentie van de vlucht deze winter omhoog gaat. Van november 2018 tot en met maar 2019 gaat de maatschappij vier keer per week vertrekken naar Canada. Tot die tijd wordt er nog drie keer per week gevlogen.

Gratis wintersportuitrusting mee

Dankzij deze frequentieverhoging wordt de wintersport in Canada nog een stukje aantrekkelijker. Edmonton is namelijk de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains, waar je top kunt wintersporten. KLM biedt wintersport overigens ook de mogelijkheid om hun wintersportuitrusting gratis mee te nemen. Dat geldt van 1 november 2018 tot 31 maart 2019 op vluchten geboekt via geselecteerde touroperators.

 

Goedkoop naar Canada

Mocht je nu denken dat wintersporten in Canada ontzettend duur is, dat valt best mee. Via de SneeuwzekerDeals.nl website kun je namelijk al een complete reis boeken vanaf € 869 euro per persoon. Daar is dan de rechtstreekse vlucht, minimaal 7 hotelovernachting, een skipas en een transfer of huurauto bij inbegrepen. Klinkt goed toch?

Bekijk Canada aanbiedingen

Nieuwe dienstregeling

1 november t/m 7 januari: vertrek op dinsdag, donderdag en zondag
7 januari t/m 20 januari: vertrek op dinsdag en zondag
20 januari t/m 28 februari: vertrek op dinsdag, vrijdag en zondag
1 maart t/m 30 maart: vertrek op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag

De vlucht vertrekt altijd om 14.30 uur vanaf Schiphol en komt om 15.30 uur lokale tijd aan op Edmonton International Airport. De terugvlucht vertrekt om 17.30 uur vanuit Edmonton en komt de volgende ochtend om 10.15 uur aan op Amsterdam.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in