Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Jan Smit neemt nieuwe après-ski hit op in de Zillertal Arena

Wintersportredacteur

Ja! Leuk nieuws vandaag vanuit de Zillertal Arena! Zij maken namelijk net bekend dat onze eigen Jan Smit daar deze winter langskomt om een nieuwe après-ski hit op te nemen met zijn groep KLUBBB3! En het mooie is: er is ook een sneak preview van de single!

KLUBBB3 – HO-DIO-DI-JEE!

De nieuwe single luistert naar de naam HO-DIO-DI-JEE! en alleen de titel al doet al een flink feestnummer vermoeden. En dat is het zeker! Luisteren jullie even mee naar de preview? Je hoort daarin enkele seconden van de nieuwe single.

KLUBBB3

Jan Smit vormt onderhand al enkele jaren de groep KLUBBB3. Het trio bestaat uit een Belg, een Duitser en een Nederlander, te weten Christoff De Bolle, Florian Silbereisen en Jan Smit. Ze zijn bekend van de hits ‘Du schaffst das schon’ en ‘Het leven danst sirtaki’. Het sinds 2015 actieve trio heeft twee albums uitgebracht en dit jaar is er weer een nieuw album in de schappen te vinden!

 

Opnames in de Zillertal Arena

De opnames voor de nieuwe clip worden in de Zillertal Arena gedaan, begin januari. Dat is geen onbekende plek voor Jan Smit, want de insider weet dat hij daar elk jaar op vakantie gaat. En hij wil dan nog wel eens een hitje ten gehore brengen in de Cin-Cin ook. Super gezellig! Vooralsnog is er niet meer bekend over de opnames, maar dat volgt zeker snel!

Après-ski top 10

De gehele nieuwe après-ski single is dus nog niet te horen op dit moment, maar tot die uitkomt hebben we wel een mooi lijstje met top après-ski nummer van dit jaar voor je. Zet jij ze vast in je playlist voordat je richting de sneeuw vertrekt?

Top 10 Nederlandse après-ski hits van de winter 2017-2018

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in