Nieuwsalert per mail ontvangen

Ischgl sluit seizoen succesvol af met Top of the Mountain Closing Concert

Afgelopen weekend stond in het teken van het Top of the Mountain Closing Concert in Ischgl. Traditiegetrouw wordt hier in Oostenrijk het seizoen geopend en afgesloten. Dit gaat altijd gepaard met grote namen en dit jaar had de Britse rockband Muse de eer om nog een keer alles uit de kast te halen en de wintersporters dansend het seizoen te laten afsluiten. Wederom een groot succes waar 14.000 wintersporters en muziekliefhebbers op af zijn gekomen.

De sneeuwcondities waren om van te dromen, omdat er vorige week nog een flinke laag verse sneeuw was gevallen. De wintersporters hebben dan ook nog uitgebreid kunnen genieten van de pistes om vervolgens rond 13.00 de ski’s uit te trekken en gezellig bij het grote feest aan te sluiten. De band Muse kwamen het toneel op in retro skipakken en hebben alle hits gespeeld.

De band voor de opening van het winterseizoen 2016-2017 is ook al bekend gemaakt. De Duitse band PUR verschijnt op 26 november 2016 op het podium van het Top of the Mountain Opening Concert. Als je een geldige skipas hebt kun je het concert gratis bijwonen. Bekijk hieronder de video van het concert die gemaakt is door het skigebied!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in