Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Innovatieve toerski kleding? The North Face heeft een nieuwe collectie

© The North Face

Wintersportredacteur

Interesse in toerskiën en de meest innovatieve kleding? The North Face heeft dan een ideale collectie voor jou: de Ski Touring-collectie. Deze is door een speciale techniek erg geschikt voor toerskiën. Wat er zo speciaal is aan de bergkleding? En welke technologie er gebruikt wordt door The North Face? We zetten alles voor je op een rijtje in dit blog.

Ski Touring-collectie van The North Face

Toerskiën is toch echt anders dan ‘normaal’ wintersporten. In plaats van je in het zweet werken terwijl je afdaalt, ga je met toerskiën juist de berg omhoog met je ski’s. Dit is een hele andere beweging en daarom is het ook belangrijk dat je wel de juiste soort kleding draagt. De Ski Touring-collectie van The North Face is speciaal voor liefhebbers van toerskiën en innovatieve kleding gemaakt. De collectie is gecreëerd voor lange dagtochten buiten de gemarkeerde piste. De toegepaste techniek maakt het mogelijk dat de kleding je zowel warm kan houden tijdens stilstand, als af laat koelen terwijl je beweegt.

Wat maakt deze toerski kleding innovatief?

De Ventrix isolatie-techniek die in deze collectie van The North Face is gebruikt past zich aan jouw bewegingen aan. De lichte stoffen ademen als je loopt, als je stilstaat zorgt deze techniek voor extra isolatie. Deze ademende werking is mogelijk door kleine perforaties, gemaakt door een laser, die de stof openen bij beweging. Zo kan de overtollige warmte ontsnappen als je aan het lopen of afdalen bent. Sta je stil, dan sluiten de openingen zich, waardoor de stof een welkome warmte biedt.

Een collectie voor dames en heren

Van hoodie tot toerskibroeken en handschoenen, de hele Ski Touring-collectie van The North Face is verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Beide oranje-kleurige hoodies kun je combineren met een stijlvolle zwarte broek. Om je outfit helemaal af te maken kun je nog de Windwall handschoenen, een Chizzler-hoofdband en een Slackpack 2.0 aanschaffen. Zo ziet de innovatieve toerski kleding eruit:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in