Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Hoe winters wit is het bij jou?

Oost-Graftdijk

© Skiinformatie.bl

Wintersportredacteur

De afgelopen weken wees niets erop dat we april wit zouden beginnen, maar het is toch echt zo. De daken, auto’s, wegen en weilanden zijn winters wit gekleurd en vanochtend werden we allemaal als een kind zo blij wakker. Het heeft gesneeuwd en wie weet komt er nog wel wat bij!

Wij hebben al diverse plaatjes gezien van besneeuwde landschappen en zijn benieuwd hoe de rest van Nederland wakker werd. Hoe winters wit is het bij jou deze ochtend?

De winter is terug van weggeweest

Hoewel iedereen met het prachtige weer van de afgelopen weken alweer de lente in zijn of haar bol had, hadden de weergoden iets heel anders op de planning staan. April begint met sneeuw, niet alleen in Nederland, maar ook in de Alpen, zoals je op de webcams van vanochtend kon zien. Nu de meesten van ons niet meer in de bergen zijn, is het stiekem toch wel leuk wakker worden met zo’n wit laagje sneeuw. Hieronder staan diverse beelden van hoe winters het er in Noord-Holland uitzag vanochtend:

Hoe ziet het er bij jou uit?

We zijn heel benieuwd hoe het er bij jou vanochtend uit zag. Of nu natuurlijk! Wij hebben een rondje gevlogen boven Purmerend en zien dat de sneeuw helaas wel weer snel wegsmelt, dus het is nog even genieten geblazen van deze winterse ochtend. Genoot jij ook zo toen jij je gordijnen open deed?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in