Nieuwsalert per mail ontvangen

Heliskiën vanaf megajacht Cloudbreak: € 750.000 per week

Wil je eens echt luxe op wintersport? Kies dan voor wintersport met de Cloudbreak. Veel luxer en decadenter kan het niet en dat laat ook het prijskaartje zien. Een weekje gebruik maken van het mega jacht met heliplatform en skiruimte kost je € 750.000, onkosten niet meegerekend.

Cloudbreak

De in 2016 gebouwde Cloudbreak is te huur voor de rijken der aarde. Voor € 750.000 plus nog €48.000 aan onkosten staat het 72,25 meter lange jacht een weekje tot je beschikking. Het is een van de grootste expeditiejachten ter wereld en is uitgerust voor heliski vakanties met ultieme luxe.

Op het bootje is plaats voor 12 skiërs die verdeeld worden over 7 kamers. Om de gasten te verzorgen staan 22 crewleden dag en nacht klaar. Onder hen ook een spa manager, een fysiotherapeut en een yoga instructeur, dus de skipijntjes moeten zo verholpen zijn.

Niet alleen vind je op het boot een skiruimte en heliplatform, ook kun je gebruik maken van de jacuzzi op het zonneterras, een gym een club en een immense eetkamer. Een paar plaatjes van de Cloudbreak doen je mond openvallen.

Heliskiën, diepzeeduiken of surfen

De Cloudbreak is ontworpen om rijke sporters te huisvesten. Niet alleen kan vanaf het helidek een helikopter vol heliskiërs opstijgen, ook surfers en duikers worden met liefde afgezet nabij de perfecte golf of op de mooiste duikspot. Misschien is het een mooi alternatief voor de vele malen goedkopere Ski & Sail trip? Bekijk de video ook nog even. Wat een ding!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in