Nieuwsalert per mail ontvangen

HEAD biedt Max Verstappen ski’s aan voor tweede date Lindsey Vonn

Nadat wij gisteravond schreven over Max Verstappen die Lindsey Vonn op date heeft gevraagd, blijven bij ons de reacties binnenstromen. Via HEAD kwam de mooiste reactie binnen. Zij bieden Verstappen graag een paar ski’s aan voor een eventuele tweede date met de knappe Amerikaanse.

De sponsor van Lindsey Vonn ziet niet alleen de eerste date wel zitten, maar vooral een tweede date. Als het toekomstige stelletje op de eerste date gaat racen, dan is de invulling van de tweede date ook niet moeilijk. Dan gaat er natuurlijk geskied worden. En dat ziet HEAD natuurlijk graag. Oskar Beumers van HEAD SKI vertelt: “Mocht er een tweede date ontstaan tussen de twee, dan bieden wij Max graag een paar van onze ski’s aan zodat hij beslagen ten ijs komt. Met goed materiaal sta je al 1-0 voor.”

LEES OOK: Lindsey Vonn gaat uit de kleren

Het is nog even afwachten of het daadwerkelijk tot een eerste date komt, maar wij hopen van wel. En we hopen nog sterker op een tweede date, want we willen wel eens zien of Max net zo behendig is op de latten als in de auto. We weten in ieder geval dat hij van de après-ski houdt, want afgelopen seizoen was hij nog in de Cin-Cin in Gerlos te vinden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in