Nieuwsalert per mail ontvangen

De grootste seizoensluiting van de Alpen komt eraan!

Zaterdag 30 april is het dan zover, de grootste seizoensluiting van de Alpen. Deze vindt plaats in Ischgl op een hoogte van 2.300 meter. We hebben het hier over het Top of the Mountain concert dat altijd aan het begin en aan het einde van het seizoen voor een geweldige afsluiting van het wintersportseizoen zorgt.

De Top of the Mountain concert is een open lucht concert waar bekende artiesten/bands komen om het seizoen af te sluiten. De bekende Britse rockband Muse gaat dit jaar het seizoen sluiten in Ischgl en gaat voor een groot feest zorgen. In de ochtend kan je nog lekker genieten van de pistes van het seizoen of je kunt er voor kiezen om heerlijk in het zonnetje te gaan zitten. Vanaf 13.00 uur kun je de ski’s aan de kant zetten en barst het feest los.

MUSE

Iedereen die een geldige skipas heeft, heeft ook gelijk toegang tot dit concert. Dus zeker een reden om nog een paar dagen vakantie mee te pakken in Ischgl. Er wordt zelfs nog sneeuw verwacht de komende dagen, dus wie weet wordt het ook nog een mooie witte afsluiter!

Mocht het niet lukken om hierbij te zijn, zet dan alvast de datum voor de seizoensopening voor het volgende seizoen in je agenda. Dit is zaterdag 26 November en dit gaat ook weer zeker een groot feest worden!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in