Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

GOGGSskin: Nederlandse startup maakt custom bescherming voor je skibril

Wintersportredacteur

Onlangs zag ik op social media wat leuks voorbij komen: gepersonaliseerde bescherming voor je skibril. Snel daarna kwam ik erachter wie dat deed en niet veel later sprak ik met Brad Bijtjes, eigenaar van GOGGSskin. Hij vertelde mij meer over de skins en ik kon meteen even testen.

GOGGSskin

Brad en ik kennen elkaar al een paar jaar, dus het contact was snel gelegd om hem een paar vragen te stellen over zijn leuke startup.

Hoe ben je op het idee van de gepersonaliseerde skin gekomen?
“Het idee is ontstaan doordat de glazen van mijn skibril vaak bekrast raakte tijdens het middageten en natuurlijk de après-ski! De eerste samples werden gemaakt voor mijn vriendengroep en daar waren de reacties zo positief dat ik dit verder ben gaan doen.”

De eerste wintersporters skien nu met een Goggsskin, hoe zijn de reacties?
“De reacties zijn erg positief en mensen vinden het een leuk idee! Voor bijvoorbeeld vrienden groepen kunnen we de hoesjes bedrukken met namen en of logos.”

Passen de skins op elke bril?
“De GOGGSSKINS zijn universeel en toepasbaar op alle brillen!”

Wat is de leukste bestelling die je voorbij hebt zien komen?
“Eigenlijk zijn alle bestelling erg leuk omdat overal een leuk verhaal achter zit! Vooral het overleg met de klant met betrekking tot het ontwerp is altijd leuk! De eerste bestelling was tot nu toe het leukst omdat hier het meeste bij kwam kijken en alles nieuw was!”

Eigen ervaring

Zelf heb ik de laatste weken van het seizoen met de GOGGSskin geskied (en gepauzeerd) en moet zeggen dat het best wel een handig dingetje is. Je trekt ‘m zo over je bril heen en daardoor kun je je bril veel veiliger ergens neerleggen of ophangen. En ik kan me voorstellen dat ‘ie met je eigen logo of afbeelding helemaal cool wordt. Ook handig vind ik dat je op deze manier altijd een poetsdoekje voor je bril mee hebt, want die wil ik nog weleens vergeten. Klein nadeeltje: je raakt ‘m snel kwijt als je niet oplet.

Denk je dat het iets voor jou en je vrienden/collega’s is? De gepersonaliseerde skins zijn te koop in de webshop. Wil je wel een skin, maar heb je geen inspiratie? Dan kun je ook ‘standaard’ skins kopen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in